Матрац Virtuoso

381301,00
грн.
Основні характеристики:

Виріб: Матрац ортопедичний
Клас матраца: VIP
Висота: 40см
Жорсткість: Жорсткий, Середній, Помірно м'який
Тип наповнювача: безпружинний
Вагова навантаження на спальне місце: до 180 кг
Тип упаковки: Готовий до вживання (розгорнутий)
* Рівень комфорту: комфорт / ідеальний комфорт
Ортопедичний ефект: max ***** / **** / *** (max 5 *)
Анатомічний ефект: max ***** / **** / *** (max 5 *)
Терморегуляція чохла: termovisco зима / літо
Анатомічні зони: 3 зони
Ортопедичні зони: 3 зони

Високотехнологічний матрац Premium класу, що володіє 2–ма рівнями комфорту (комфортний і ідеально–комфортний), забезпечує споживачеві можливість самостійно змоделювати оптимальний рівень комфорту. Високий анатомічний і ортопедичний ефекти, в поєднанні з терморегуллюючими властивостями чохла, роблять цей матрац ідеальною системою комфортного сну і відпочинку.

Кришка з віскозного сатину поєднує в собі властивості віскози, яка неймовірно м’яка і шовковиста на дотик, з якостями сатину. Витончений і елегантний матеріал з відмінною здатністю розсіювати вологу, завдяки чому матрац дивно дихаючий.

Зимова сторона чохла – кашемір, мериносова вовна, верблюжа вовна, кінський волос. Літня сторона – шовк, бавовна,льон, кінський волос.

С. Поєднання шару з Mallow Foam (3 см) з розслаблюючими властивостями разом із шаром Memoform HD (6 см), нанесеним з обох сторін, забезпечує чудове відчуття комфорту. Memoform HD, по суті, є інноваційним еластичним віскозним матеріалом високої щільності, який ідеально адаптується до форми тіла, забезпечуючи м’який і затишний комфорт.

Середній шар виготовлений з Eliosoft Breeze (14 см), високо дихаючої піни, стійкої до деформації з плином часу. Він забезпечує м’яку і корисну підтримку тіла завдяки доданим екстрактам евкаліпта, які забезпечують приємне відчуття прохолоди.

Склад внутрішнього блоку:

Mallow Foam® 3см + MEMOFORM® 6cm + ELIOSOFT Breeze® 14cm + Foam® 3см + MEMOFORM® 6cm


Склад чохла:

Шерсть меринос / кінський волос / верблюжа шерсть / кашемір – ЗИМА
Шовк / льон / кінський волос / бавовна – ЛІТО


Рекомендації до використання:

Матрац Virtuoso створений для комфортного сну і забезпечує максимальний ортопедичний і анатомічні ефекти. 

Завдяки наявності в одному матраці 3-х рівнів комфорту, матрац підходить для всіх покупців незалежно від їх переваг комфорту.

Матрац дозволяє тілу людини приймати ідеальне положення для сну і відпочинку, хребет знаходиться в правильному положенні. Завдяки високому анатомічному ефекту (матрац володіє опцією статичної протипролежневої дії), матрац підлаштовується під тіло людини і забезпечує оптимальне положення для сну. Запобігає «затіканню» і онімінню частин тіла, забезпечує комфортну анатомічну підтримку і ортопедичну опору.

Ортопедичний ефект – правильне положення хребта (особливо актуальне в попереково –крижовому відділі, так як 65% концентрації остеохондрозу припадає на поперековий відділ хребта) під час сну і відпочинку дозволить забути про больові відчуття, викликані остеохондрозом і радикулітом.

Анатомічний ефект – зняття зворотного тиску з вашого тіла забезпечує вільну циркуляцію крові і лімфи, що не порушує іннервацію і сприяє максимальному розслабленню м’язового корсету під час сну.


Матеріали, використовувані в матраці:

Піна з анатомічним ефектом Memoform® + Mallow Foam® – унікальний матеріал розроблений фабрикою Magniflex. Відмінні особливості цього матеріалу по відношенню до аналогічних матеріалів інших виробників є:
  • висока стійкість до деформації і продавлювання
  • мінімалізує зворотній тиск на тіло людини
  • висока повітропровідність – матеріал не парить
  • моментально иправляється після тривалого навантаження (чим довше піна з ефектом пам’яті тримає відбиток вашої долоні, тим гірше якість і експлуатаційні характеристики матеріалу)
  • максимально рівномірно розподіляє вагове навантаження по всій площі використовуваної поверхні
  • не суттєво схильний до впливу температури – не “кам’яніє" при низьких температурах і не "плавиться" при високих Memoform® – ідеально пристосовується до положення нашого тіла, забезпечує максимальний комфорт і повне розслаблення м’язів під час сну, сприяє відновленню сил після втоми, накопиченої за день.

Плечі і спина:
Значне зниження больових відчуттів при остеохондрозі шийного, грудного і поперекового відділах хребта. Хребет, суглоби і м’язовий корсет знаходяться в розслабленому стані, відпочиваючи від напруги і втоми, накопиченої протягом дня. Максимальний ортопедичний і анатомічний ефект особливо в попереково–крижовому відділі хребта.

Таз і стегна:
Абсолютна свобода у виборі положення тіла під час сну. Максимальне зниження тиску на великі групи м’язів і м’які тканини. Зниження больових відчуттів при захворюваннях м’язів тазового пояса і нижніх кінцівок.

Ноги і коліна:
Максимальне зниження тиску на лімфатичні судини і вени на ногах, зниження набряклості і больових відчуттів при захворюваннях і пошкодженнях тазостегнових і колінних суглобів.

Кровоносні і лімфатичні судини, нервові закінчення:
Зниження тиску на кровоносні судини, відсутнє порушення кровопостачання і іннервації суглобів, м’язів, м’яких тканин. Сон комфортний, людина значно зменшує (на 70-90%) кількість змін положення тіла під час сну. Відсутній ефект "пролежнів" верхніх і нижніх кінцівок. Зниження дискомфорту і больових відчуттів при порушенні периферичного кровообігу.

Піна з анатомічним ефектом Mallow Foam®
Mallow Foam® має протизапальні та заспокійливі властивості. Ось чому Magniflex створив матеріал, який посилив би цей ефект, по суті, створюючи джерело благополуччя для нервової системи. Шар з екстрактами мальви забезпечує м’яку, комфортну і розслаблюючу підтримку. Остаточне визначення комфорту в ваших руках.

Піна з ортопедичним ефектом ELIOSOFT Breeze® – матеріал, виготовлений з додаванням натурального латексу з поєднанням двох типів простих поліефірів, які забезпечують комфортну ортопедичну жорсткість матрацу, а також збільшує опір навантаженням без деформації. Матеріал має пористу структуру, що складається і з’єднується між собою мікропорами, що забезпечує ідеальну повітропроникність. Рівномірний розподіл вагового навантаження і негативне значення накопичення тепла і вологи. Матеріал сертифікований згідно з європейськими нормами санітарних і гігієнічних показників.

Еластичність матеріалу ELIOSOFT Breeze®, забезпечує безперешкодну циркуляцію лімфи, гарантує регенерацію та відпочинок тканин і внутрішніх органів людини, забезпечує правильну підтримку хребту.
  • Гіпоалергенний
  • Не містить токсичних речовин
  • Стійкий до деформації і продавлювання
  • Повітропроникний
  • Електробіологічний
  • Не деформується
  • Безпечний для навколишнього середовища і людини (гарантія oeko tex)
  • Анатомічний ефект
  • Ортопедичний ефект

Для збільшення терміну служби чохла і його захисту від грязьових, пилових забруднень і вологих протікань – рекомендується використовувати наматрацник–протектор KAMASANA з дихаючої мембрани «аква–стоп».

Завдяки унікальній мембрані виготовленої за принципом мембрани Gore Tex® (структура мембрани зроблена таким чином що через мікропори вільно циркулює повітря, а волога затримується і залишається на поверхні не проникаючи всередину) наматрацник ніяк не знижує теплорегулюючі властивості чохла, а також не впливає на ортопедичний і анатомічний ефект матраца.

Рекомендовані моделі наматрасників – ESTEL, ACTIPUR, MEDDAL, SILK

Для збільшення ортопедичного і анатомічного ефекту в шийному відділі хребта, разом з матрацом рекомендовано використовувати анатомічні подушки MAGNIFLEX і KAMASANA, сертифіковані як статичний протипролежневий засіб, згідно використанню медичних засобів та пристосувань.